Terassmarkis AMA Nova Marcesa Kassett

Terassmarkis AMA Nova Marcesa Kassett

2132
Nova Marcesa i kassett är lämplig för villaterrasser, balkonger, uteserveringar, kiosker, butiker m.m. där fri gånghöjd erfodras under markisen. En smått genialisk konstruktion med en längsgående balk i mitten vilket ger markisen den karakteristiska "knäckta" formen. Duken hålls bättre sträckt och formen gör att även lågt stående kvällssol utestängs. Monteras på vägg eller i tak. Armarna är tillverkade för bästa dukspänning med kraftfulla fjädrar och Dyneema band. Armarnas fallvinkel är steglöst justerbar 5°-45°. Nova Marcesa i kassett är en robust konstruktion vilket passar över de flesta uteplatser. Nova Marcesa i kassett levereras med upp till 3,5 m. utfall. En terrassmarkis har stort vindfång. Stommen i alla våra markiser är av aluminium, vilket är mycket hållbart utan att vara klumpigt. För att klara extra stark vind kan framkanten förankras med ett särskilt teleskopsstag (tillbehör).
Nova Marcesa Kassett har en kassett vilken skyddar duken mot väder och vind.

Manövrering: Manuell med vev eller med elmotor styrd med strömbrytare, fjärrkontroll, automatik eller med en kombination av dessa. Smart Control är en manövrering som kan kopplas till markisens standardmotor och som kan styras från en Ipad eller Iphone.

Tillbehör: Takkonsoler för montering under lutande takstolar 0°-45°. Teleskopsstag för förankring i framkant. Motorer, automatik och övrig utrustning.

Miljöinformation: Markisen är återvinningsbar med undantag för markisduken samt några mindre detaljer som t. ex. rostfria skruvar och axlar. Markisduken avger vid förbränning hälsovådlig rök.


Terassmarkis AMA Nova Classic
Nova Classic är lämplig för villaterrasser, balkonger, uteserveringar, kiosker, butiker m.m.
Fönstermarkis AMA Grand Wienna
Effektivt solskydd för större fönsterpartier på industrier, offentliga byggnader, affärer, villor...
Fönstermarkis AMA Wienna
Enkel fönstermarkis som manövreras inifrån eller utifrån med band. Lämplig för mindre till...
Fönstermarkis AMA Nova Grand Baroness2128
Den rymliga kassettlådan skyddar markisduken från smuts och väta för maximal livslängd. Passar...
    
Fönstermarkis AMA Nova Baroness2127
Kassettlådan skyddar markisduken mot väta och smuts när den är inrullad. Nova Baroness manövreras...