Rullgardiner Luxaflex

Rullgardiner Luxaflex

2134
Luxaflex Rullgardiner är en modern klassiker som aldrig går ur modet. De strama, enkla linjerna passar alla hem och kan skapa kontrastfyllda uttryck i dina fönster eller tvärtom vara en diskret understrykning av stilen i ditt hem. Det är helt beroende på tycke och smak. Oavsett vad du tycker om, är rullgardinen din garanti för optimal avskärmning.

En rullgardin med din personliga prägel
Vår rullgardinskollektion bjuder på ett myller av vävar, och du väljer själv om gardinen ska stänga ute allt ljus, eller bara skärma av. Du väljer bland omkring 300 olika vävar och kan därför vara säker på att hitta precis det uttryck och funktionallitet som du är ute efter till ditt hem. Dessutom sätter du enkelt din personliga prägel när du kombinerar väv med val av underlist, dragknopp eller sidodrag.

Framtidens rullgardin
Nyheten Luxaflex LiteRise gör det enkelt och lätt att justera din rullgardin. Den klassiska fjädern och kulkedjan är ersatt med en smart steglös teknik som gör att du kan placera din rullgardin precis i den höjd du önskar. Det enda som skall till är ett litet drag i gardinens underlist, något som tar rullgardinen till en helt ny era!


Rullgardin Luxaflex Twist
Luxaflex® Twist® rullgardin är en modern och stilren gardin som passar varje fönster och varje...